Здравейте Колеги,незнам как да започна,капарирах си една Алфа 166 в Италсервиз,на външен вид няма никакви забележки,салона на колата е перфектен,двигателя работи добре,на първи впечетления,така,карах колата и на първо усештане окачването бива,не се чуват никакви шумове,само при стартиране на двигателя на таблото свети за 3-5 сек.датчика за нагряване на свещите,(предполагам неработеща свещ),така,проблема поради който искам да потърся помощ,съвет от вас е,исках да обслужа колата напълно в Италсервиз,но след като прочетох в доста форуми положителни и отрицателни мнения за Италсервиз,вече незнам какво да мисля и какво да правя,дали да им се доверя или да отида някаде другаде да погледнат колата и да ми кажат ка е и да я обслужат!Ще съм ви много благодарен ако можете да ми помогнете!С уважение:Иван Георгиев.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Италсервиз
Collapse
X
-
ти мани тая работа с "където и да е"
иди при Бобо или при Румен, или ако искаш във Вантотрейд'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Италсервиз
Много благодаря колеги,но бихте ли ме упътили каде са адресите на Бобо и Румен кадето могат компетентно да ми помогнат!Благодаря.С уважение:Иван Георгиев.
Comment
-
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment